Skip to content

Unde-am fost în ultimii 3 ani

Nu-mi amintesc precis de când n-am mai scris un articol pe vechiul blog de pe VladBogos.ro, cert e că am pierdut domeniul la un moment dat, din prostie și am cumpărat acest .com, să fie.

Din scris nu m-am oprit deloc, ci chiar am scris mai mult, pentru că am ctitorit Tackle.ro, un site cu povești și analize din fotbalul englez și nu numai. Acolo am băgat mult text și multă voce, crescând brand-ul născocit chiar de mine, alături de câțiva prieteni inimoși, de la un grup de Facebook la un produs media independent, de nișă, care se finanțează printr-un parteneriat cu o companie cu interese în același domeniu. Am de acolo satisfacții multiple și frustrări pe măsură.

Am început, am renunțat și apoi am reluat singurul newsletter de fotbal în limba română. Apare în fiecare vineri, se ia de aici.

Am fondat 3 podcasturi și am înregistrat sute de ore de audio pentru ele (Tackle Show despre fotbalul englez, Rețeaua, despre eroii necunoscuți ai industriei de IT din România și De ce citesc eu, cu recenzii de 5 minute ale unor cărți) și mi-am pus vocea pe cel mai popular podcast din România (Mind Architect).

Toate astea, în timpul meu liber, pentru că în rest am avut experiența profesională care mi-a schimbat cursul carierei și m-a dus foarte aproape de burn-out, dar căreia i-am supraviețuit oleacă mai înțelept. Timp în care am avut și al doilea copil.

Am câteva kilograme, mult păr alb și un dram de minte, toate în plus.

I’m back.

PS: Din cele 800 de articole de pe blogul vechi nu am păstrat nimic (cu o singură excepție), pentru că sunt alt om acum și pentru că omului care sunt acum îi este puțin lene, dar mai mult jenă de ce scria când era tânăr.

Published inBlog

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *