Skip to content

Cine sunt și de ce?

Vlad Bogos. Nume, nu poreclă.

Am 38 de ani, am crescut în Nord, m-am strămutat în Sud la 19 ani.

Când eram mic, eram convins că menirea mea e să fiu scriitor. Între timp mi-am băgat mințile în cap și am înțeles că nu există menire, nici fericire, ci doar acea energie pe care o poți transforma în ceva palpabil. A construi înseamnă a trăi.

Scriu pe Internet din 2005, dar niciodată n-am făcut-o cu adevărat bine. Am evoluat și am renunțat la un moment dat, dar m-am întors atunci când mi-am găsit drumul. Scriu în fiecare zi despre fotbal, din 2015, iar adevărata mea casă online este Tackle.ro.

Mi-am descoperit vocea și am folosit-o pentru a face podcast-uri. Am creat Rețeaua (alături de Tudor și de Anca), apoi Tackle Show (alături de cei mai mari pundiți-bandiți din Est, Vest și din rest). Din 2019, vocea mea se aude pe intro-ul podcast-ului de mare succes Mind Architect. Așa cum spunea fostul rapper Sișu, într-o piesă din anii copilăriei mele: “Frate, fiecare face ce știe cu gura!”

Dincolo de granița internetului, în viața reală, am o soție și doi copii. Ei m-au ajutat să înțeleg și să accept tot ce am trăit în ultimii ani. Încă mă ghidez după ce simt pentru ei în fiecare zi. Dacă e un singur lucru care trebuie să rămână în urma mea, acela vreau să fie mândria copiilor mei pentru omul care a fost tatăl lor. Nimic altceva nu contează.

Să ne citim cu bine.