Skip to content

Ce fac?

9 to 5: IT service management & project management.

Sunt suficient de norocos încât să pot spune că am o carieră, nu doar un job. Muncesc de la 22 de ani și am nimerit în IT în 2004, unde am rămas până în zilele noastre, întâi la ING (unde am învățat aproape tot ce știu azi), apoi la IBM, într-un rol de contractor pentru Comisia Europeană. Detaliile călătoriei mele sunt pe Linkedin.

Sunt trainer și facilitator din 2016, ocazional țin cursuri de bune practici în managementul de servicii IT.

5 to 9: Content creation

Am început cu un blog personal în 2005, pe care l-am abandonat după 10 ani, cu aproape 1000 de articole publicate (câteva dintre ele, cele decente, se regăsesc aici). De atunci am scris, pe rând, tuturiale de desen pentru copii, ghiduri de Football Manager, o cronică de Campionat European pentru Decât o Revistă, povești despre fotbal în engleză și, din 2015 încoace, poveștile fotbalului englez, în limba română, pe Tackle.ro.

Am creat podcast-ul Rețeaua (am ieșit din proiect după primul sezon), apoi podcast-ul Tackle Show, pe care l-am moderat vreme de un an (o mai fac și acum, ocazional). Am abandonat mai multe proiecte decât am reusit să scot la lumină, dar ce volum de memorii lacrimogen o să scot cândva…

Din 2017 până în 2023, am scris singurul newsletter despre fotbal din România.